Eerste uitzending vijfde seizoen Cultuur071

Vanmorgen hoorde je de eerste uitzending van het vijfde seizoen Cultuur071 op Sleutelstad FM. Studiogast van Gideon Roggeveen en Han Ruijgrok is Angelique van Haeften. De komende tijd wil ze met de hele stad kennis maken en ze nodigt iedereen uit langs te komen in haar Galerie Van Haeften in het poortgebouw van De Meelfabriek Leiden. Daarover gesproken; Pepijn Smit van Stadsgezelschap PStheater is ook te gast, over Wij van de fabriek – 12 voorstellingen in De Meelfabriek. Verder kort aandacht voor de Boekenzolder Leiden – ze bestaan één jaar op de huidige locatie en hebben veel op de planning staan voor de komende tijd. Luister nu de hele uitzending terug via Soundcloud. Een verslag over deze uitzending kun je binnenkort verwachten in de nieuwsbrief van de boekenzolder, geschreven door Carla Enters. Luister hier de volledige uitzending terug

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×