Beeldend kunstenaar Joke Elzinga studiogast in Cultuur071

Er is kunst- en culturele drukte in Leiden. Cultuur071 is daarmee een afspiegeling van. Vandaag en een beetje morgen de Nacht van Kunst en Kennis. Chris de Waard sprak met Minke Schat van De lakenhal. Gideon Roggeveen en Han Ruijgrok lopen wat vooruit op de Kunstroute volgend weekend d.m.v. de opening van een nieuwe galerie van Eva Schreuder en Janet Keukelaar en de presentatie van de nieuwe bundel van Pink Meltzer. Zij komen er over vertellen. Verder zijn er korte berichten over Podium Pitch en Theater Café, morgen; Bij wijze van spreken, donderdagavond; Dorpsvreugd in de Vrijplaats, vrijdagavond. Het theaterseizoen van Ins Blau staat op het punt van beginnen. Er is de open dag van de jeugd theater school en dat is vandaag, de opening van de nieuwe foyer volgende week en woensdagavond kun je gratis theater proeven. In oktober wordt in Ins Blau de musical Man van La Mancha opgevoerd. Marcel de Groot, Anne de Winter en Martijn de Jong geven wat tekst en uitleg. Peter Visser zal vast nog wat tips hebben en Govert De Kok van Bioscopen Leiden is eveneens van de partij. Is er dan geen studiogast? Ja natuurlijk wel: Joke Elzinga!

Luister hier de hele uitzending terug.

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×