(Foto's: AS Media).

Open dag bij Brandweer Leiderdorp

Zaterdag hielden de brandweervrijwilligers van Leiderdorp van de Brandweer Hollands Midden een open dag met vaardigheidstoetsen. Rondom de kazerne aan de Simon Smitweg kon de hele dag kennis gemaakt worden met het werk van de brandweer. Tijdens de vaardigheidstoetsen werden gedemonstreerd waar de brandweervrijwilligers zoal mee te maken krijgen.

Tijdens de open dag konden bezoekers ook zelf allerlei zaken uitproberen. Bijvoorbeeld een brand blussen. Ook waren er adviezen over brandveiligheid en voor kinderen waterspelletjes en een hindernisbaan. Diverse motoren van hulpverleningsdiensten en oud en nieuw brandweermateriaal stonden opgesteld om te bezichtigen.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×