(Foto's: J.P. Kranenburg).

Asopos huldigt olympisch medaillewinaar

Roeier Boudewijn Röell is maandagavond bij Asopos de Vliet gehuldigd. Röell veroverde tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro het brons met de Holland Acht. Het is de eerste olympische medaille voor de roeivereniging uit Leiderdorp.

Tijdens de huldiging werd de roeier ook benoemd tot Erelid der A.L.S.R.V. Asopos de Vliet. Erelid Rolf Denissen overhandigde hem de bij het erelidmaatschap horende bul. Laila Driessen (burgemeester Leiderdorp), Paul Dirkse (wethouder sport), Jan-Willem Landman (KNRB bestuur), oud-Asopos de Vliet en zijn ploeggenoten (Zwaar ’07) spraken de olympisch kampioen ook toe tijdens de huldiging.

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×