Omstander houdt straatrover aan

De politie heeft woensdag een 19-jarige man aangehouden die wordt verdacht van het plegen van een straatroof. Naar een tweede verdachte wordt nog gezocht. Zijn identiteit is bij de politie bekend.

Woensdagmiddag liep een 20-jarige man uit Delft in de Mandenmakerssteeg, toen hij door twee personen op een scooter werd beroofd van zijn mobiele telefoon. Het slachtoffer rende achter de verdachten aan richting de Breestraat. Daar reden de verdachten twee voorbijgangers aan. Die raakten daarbij lichtgewond.

Eén van de aangereden voorbijgangers heeft de bijrijder van de scooter vastgehouden en overgedragen aan de inmiddels gearriveerde politie. De andere verdachte is zonder scooter de Diefsteeg ingevlucht.

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×