(Foto's: AS Media).

Man zwaargewond bij mishandeling op Kaasmarkt

Een 44-jarige man uit Leiden is afgelopen nacht zwaar mishandeld op de Kaasmarkt. Rond middernacht sprak het slachtoffer waarschijnlijk een automobilist aan die op de parkeerplaats met hoge snelheid rondjes reed. Een inzittende stapte uit en sloeg de Leidenaar tegen de grond. De daders gingen er vervolgens vandoor. Het slachtoffer is in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis overgebracht.

De recherche onderzoekt de zware mishandeling en roept de dader op zich te melden. Meerdere personen waren getuige van het incident en worden door de politie gehoord. Het rechercheteam verzoekt getuigen die zich nog niet gemeld hebben om dit alsnog te doen. Ook andere relevante informatie is welkom en kan worden doorgegeven aan de recherche in Leiden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×