(Foto: Leger des  Heils).

Leger des Heils zoekt collectanten

Het Leger des Heils zoekt collectanten voor de jaarlijkse deur-tot-deurcollecte. De collecte wordt gehouden van 28 november tot en met 3 december en de opbrengst van de collecte wordt gebruikt voor het sociaal maatschappelijk werk van het Leger des Heils.

Ondanks de economische groei doen steeds meer mensen een beroep op het werk van het Leger des Heils. Vorig jaar kwamen bijna 89.000 mensen in aanraking met het Leger des Heils. Zo’n 10.000 meer dan het jaar daarvoor. Het gaat daarbij om activiteiten als kledingwinkels, de huiskamer in de buurt, scouting en schuldhulpverlening.

“Het wordt in Nederland steeds belangrijker om naar elkaar om te kijken in de eigen buurt. Het Leger des Heils wil uitsluiting en eenzaamheid bestrijden door actief aanwezig te zijn in de buurt met activiteiten en faciliteiten,” stelt commissioner Hans van Vliet, commandant van het Leger des Heils in Nederland. “De deuren van buurtsteunpunten en kerkgebouwen staan voor iedereen open en wekelijks worden inloopochtenden, gezamenlijke maaltijden en andere activiteiten georganiseerd.”

Voor al deze projecten en het ontwikkelen van nieuwe initiatieven zoekt het Leger mensen die willen helpen. Wie tijdens de collecteweek beschikbaar is en mee wil helpen om in de eigen wijk te collecteren, kan zich aanmelden via www.legerdesheils.nl/collecte of bellen met 036 – 53 98 175.

Het Leger des Heils zoekt in onze regio collectanten in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude.

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×