Cultuur071 over klei, yoga en de vrolijke vrouwtjes van Leiderdorp

Luister nu de uitzending van 22 oktober terug. Wat kun je horen? Olaf Caarls van The Folk Road Show (26 okt. in Gebr. De Nobel); Hans van der Veen om te vertellen over “De vrolijke vrouwtjes van Leiderdorp” en studiogast Odette Frijters, ze is keramiste. Chris de Waard nam gesprekken op die hij had met Dirk van Delft van Museum Boerhaave (wat gebeurt er op dit moment; wanneer gaat het weer open?), Minke Schat van de Lakenhal (wat doet het personeel nu het museum is gesloten?) en David Heijkamp van de Vrijplaats Leiden (crowdfundingsactie “Hart voor de Zaal”. Verder Peter Visser voor de muziek en nog wat korte berichten. Fijn weekend.

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×