(Foto's: Nina Kessler).

Brons met Leids randje op EK baanwielrennen

Baanwielrenster Nina Kessler heeft zondag samen met Kirsten Wild het brons veroverd op de koppelkoers bij het EK baanwielrennen in Parijs. Kessler is is lid van Swift Leiden en rijdt voor profploeg Lensworld Zannata. In Frankrijk was ze onderdeel van de Nederlandse duurploeg.

Het onderdeel koppelkoers, ook wel Madison genoemd, stond dit jaar bij de vrouwen voor het eerst op het programma bij een Europees Kampioenschap. De titel ging naar de Belgische rensters Jolien D’Hoore en Lotte Kopecky. Emily Kay en Emily Nelson veroverden namens Engeland het zilver.

Aankomende donderdag is Kessler te gast in SPORT071, het dagelijkse sportprogramma van Sleutelstad FM.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×