(Archieffoto: AS Media).

Verdachte woningoverval Meerburgerkade opgepakt

Een arrestatieteam van de politie heeft in Rotterdam een 21-jarige Leidenaar opgepakt die ervan wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij de overval op een woning aan de Meerburgerkade. Bij de overval werd een 54-jarige man mishandeld en bedreigd met een wapen.

Na enkele minuten verlieten de overvallers de woning met persoonlijke eigendommen van het slachtoffer. De politie zocht direct na de overval in de omgeving naar drie lichtgetinte mannen van 30 tot 40 jaar oud. Uit onderzoek kwam de 21-jarige man naar boven.

De politie roept nog steeds mensen op die getuige zijn geweest of meer informatie hebben om zich te melden.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×