(Foto's: AS Media).

Verkeersruzie op koeienrotonde Leiderdorp

Zaterdagmiddag werd de politie naar een verkeersruzie in Leiderdorp geroepen. Bij de zogenaamde koeienrotonde aan de Oude Spoorbaan hadden verschillende automobilisten ruzie. daarbij was ook sprake van een vechtpartij.

Toen de politie ter plaatse kwam, bleek een van de bestuurders er inmiddels vandoor te zijn gegaan. Deze werd door de anderen beschuldigd van vernieling en mishandeling. Kort daarop kwam deze verdachte weer terug en werd direct aangehouden.

De politie heeft verschillende getuigenverklaringen opgenomen en zoekt de zaak verder uit.

 

Advertentie

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×