Sleutelstad verslaat de Amerikaanse verkiezingen

Vanaf dinsdagavond 21.00 uur gaan 40 studenten van de opleiding Journalistiek en Nieuwe Media van de Universiteit Leiden aan de slag om ook vanuit Leiden live verslag te doen van het verloop van de Amerikaanse stembusgang.

Chris de Waard in gesprek met Sebastiaan van der Lubbe over het multimediale project ‘Radio America’ op Sleutelstad.

Tot 6.00 uur de volgende ochtend wordt onder de naam ‘Radio America’ via Sleutelstad 93.7 FM een live radio-uitzending verzorgd met tal van gasten, live muziek in de studio en zelfs enkele correspondenten in de Verenigde Staten. De uitzending wordt gepresenteerd door Jan Vogel en Sebastiaan van der Lubbe, samen met tafelheer Kees Boonman.

Naast de radio-uitzending wordt ook een live-blog bijgehouden met het laatste nieuws, de radio-interviews en uiteraard de onvermijdelijke exitpolls. Het blog is te volgen via www.sleutelstad.nl, www.leidschdagblad.nl, www.demare.nl.

Radio America wordt gemaakt door Sleutelstad, Universitair Weekblad De Mare en de Universiteit Leiden in samenwerking met het Leidsch Dagblad. De radio-uitzending is te beluisteren via 93.7 FM, 102.4 kabel, via deze website en ook via de betere radio-app’s op telefoon en tablet.

Radio America wordt mede mogelijk gemaakt door: Bel Air Diner, America Today, Studio AmericaDomino’s Leiden, McDonald’s en Lightning Leiden.

radioamerica

Leiden Politiek radioamerica


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×