(Foto's: PR).

Concert voor en met vluchtelingen in Hooglandse Kerk

Wijkvereniging Pancras-West organiseert vanavond het concert Refu G-Tunes in de Hooglandse Kerk. Het is een 2,5 uur durend concert met en voor vluchtelingen. Naast muziek worden er ook gedichten voorgedragen en schilderijen getoont. De opbrengst komt ten goede aan VluchtelingenWerk.

“De muziek zelf is heel divers”, zegt organisator Carolien Devilee. “Het is een mengelmoes waarmee de luisteraar steeds opnieuw wordt verrast.” Muzikanten uit onder ander Irak, Kameroen en het Koerdisch gebied zullen samen met Nederlandse muzikanten optreden. Devilee is zangeres, pianiste en componiste en speelt zelf ook mee.


Organisator Carolien Devilee vertelt aan Reanne van Kleef wat het concert zo bijzonder maakt en hoe ze op het idee is gekomen voor het concert.

Het evenement begint om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur voor 15 euro. Voor vluchtelingen geldt een gereduceerd tarief van 5 euro.

poster-refu-g-tunes-jpg

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×