(Foto's: AS Media).

Brandweer redt kat uit Leiderdorpse boom

Zaterdagmiddag heeft de brandweer een kat gered uit een hoge boom aan de Grotiuslaan in Leiderdorp. Het beestje was helemaal in de top van de boom gekropen. Die was zo hoog dat een trap niet volstond. Daarop werd de autoladder van Leiden opgeroepen.

De kat zat op een moeilijk bereikbare plek. De brandweer moest verschillende takken wegzagen om bij het angstige dier te komen. Nadat de brandweer in de buurt was kwam de kat zelf tevoorschijn en liet zich oppakken. Volgens buurtbewoners zat de kat al langere tijd in de boom.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×