Interieurwinkels doen goede zaken op aantrekkende woningmarkt

De overspannen huizenmarkt heeft niet alleen grote invloed op de verkoopprijzen van woningen. Ook woonwinkels doen goede zaken. Vooral in onze regio. In het westen van Nederland en dan met name de Randstad, verhuizen enorme aantallen mensen. En die moeten allemaal hun nieuwe woning ook inrichten.

De hoge verhuiscijfers werken fors door in de verkoop van allerlei producten bij interieurwinkels. Woonwebwinkels als MegadumpTiel.nl en de Sweet Living Shop melden omzetstijgingen van 7,6% tot wel 15%. Met dank aan de lage hypotheekrente, die veel mensen ertoe beweegt om te verhuizen naar een grotere woning of om voor het eerst de koopwoningmarkt te betreden.

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×