Vanmorgen is begonnen met het neerleggen van de pontons die nodig zijn voor de ijsbaan. (Foto's: Chris de Waard).

Opbouw ijsbaan Nieuwe Rijn begonnen

Vanaf aanstaande vrijdag kan er weer geschaatst worden op de Nieuwe Rijn. Vanmorgen is begonnen met de opbouw van de drijvende ijsbaan die ook deze keer weer een maand blijft liggen. Schaatsen kan voor zes euro per dag. wie zelf geen schaatsen heeft, betaalt een euro meer voor huurschaatsen. Studenten krijgen korting en betalen vijf euro inclusief schaatsen.

Een week later, op vrijdag 16 december, gaat ook de drijvende kerstmarkt open. Net als voorgaande jaren kunnen bezoekers onder de Koornbeursbrug door lopen tussen de ijsbaan en de kerstmarkt. De kerstmarkt blijft open tot en met woensdag 28 december.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×