Pop-up studentenrestaurant Happietaria opent begin februari

Pop-up studentenrestaurant Happietaria Leiden opent op 1 februari 2017 weer haar deuren. De studenten halen elk jaar geld op voor het goede doel door een tijdelijk restaurant te runnen. Doel is dit keer het bijeen krijgen van 30.000 euro voor een project van hulporganisatie Tear in Bolivia.

Tear wil het geld gebruiken voor een project om geweld tegen vrouwen en kinderen in het Zuid-Amerikaanse land te voorkomen en slachtoffers van geweld te helpen.

Heel Leiden is vanaf begin februari welkom om bij Happietaria Leiden te komen eten. Waar het restaurant dit keer wordt gevestigd is nog onbekend, er wordt nog druk naar een geschikte plek gezocht. Suggesties zijn welkom via pand.leiden@happietaria.nl

Annabel van der Meulen in gesprek met Joost Vedder voorzitter van het pop-up restaurant Happietaria. 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×