Ook in de winter genieten van de tuin

Wie een fijne tuin heeft wil daar natuurlijk zoveel mogelijk van genieten. Bij mooi weer is dat vanzelfsprekend, maar wat als de temperaturen dalen. In de loop van de herfst daalt het aantal dagen dat je kunt profiteren van lekker tuinweer en in de winter is het echt een paar maanden uit met de tuinpret.

Tenzij je er natuurlijk voor kiest om een overkapping te laten plaatsen. Dat is een stuk goedkoper dan een echte uitbouw of serre, maar biedt toch veel gerief. Bij slecht weer tegen regen en wind, maar  in de zomer kan het juist prettig zijn om wat verkoeling te vinden in de schaduw.

Bijkomend voordeel is dat tuinmeubilair onder zo’n overkapping veel langer mooi blijft en er ook mooiere meubels kunnen worden aangeschaft. Binnen wordt tenslotte een beetje buiten en andersom. Mooie tuinmeubelen zonder risico op verkleuring of gebrek aan weerbestendigheid. Dat geldt ook voor de tuinverlichting. Onder de overkapping blijft deze langer mooi en dankzij domotica is ook de bediening een fluitje van een cent. De verlichting wordt vanuit de luie stoel met een tablet of smartphone eenvoudig aan- of uitgezet.

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×