(Foto: AS Media).

Eigenaar loungeroom weerspreekt berichtgeving aanhouding na conflict

De politie heeft zaterdag in de vroege ochtend een auto aangehouden op de Hoge Rijndijk in Leiden. Eerder werd gemeld dat de bestuurder vermoedelijk betrokken was bij een conflict in een loungeroom in diezelfde straat. Volgens eigenaresse Brenda Willemsen van R&B Lounge klopt dat niet. Ze verklaart dat de man wel in het café is geweest, maar niet betrokken was bij een conflict. “Het is een klant die iets heeft gedronken en daarna is weggegaan. Er is die avond geen ruzie of conflict bij ons geweest.”

Nadat de auto van de man op de Hoge Rijndijk is aangehouden, heeft de politie de auto doorzocht. Daarna is hij naar het politiebureau gebracht.

De politie is de betreffende dag wel bij R&B Lounge langs geweest, maar dat had een andere reden. “Er was een klacht binnen gekomen over een wietlucht. Dit konden de agenten niet bevestigen en ze zijn na controle weer weggegaan”, aldus Willemsen.

 

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×