(Foto's: AS Media).

Man gewond bij lossen marmeren platen uit vrachtwagen

Op meubelplein Wooon is vanmiddag een man gewond geraakt toen hij bij het lossen van een zeecontainer een stapel marmeren platen op zijn been kreeg. Wat er precies fout ging is niet bekend. Collega’s van de man hebben de marmeren platen weggehaald, zodat het ambulancepersoneel zich over het slachtoffer kon ontfermen. Het slachtoffer is uiteindelijk met letsel aan zijn been vervoerd naar het ziekenhuis.

Omdat het hier om een arbeidsongeval gaat, is de arbeidsinspectie in kennis gesteld en heeft de politie de situatie ‘bevroren’ zodat de inspectie de zaak kon onderzoeken. De chauffeur van de vrachtwagen die de goederen kwam afleveren, moest daar op wachten voor hij zijn weg weer kon vervolgen.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×