(Foto's/video: Chris de Waard).

Auto compleet uitgebrand aan Meerhof

Aan de Meerhof is vanavond een auto uitgebrand. Hoewel de brandweer snel ter plaatse was, viel er niets meer te redden. Het autootje brandde compleet uit. Voor de zekerheid heeft de brandweer met een betonschaar de motorkap opengeknipt om zo nodig ook bij de motor te kunnen blussen. Dat bleek niet nodig.

Politie en brandweer rijden de hele avond door de stad om snel in te kunnen grijpen bij incidenten. Door de inzet van deze zogenoemde ’treintjes’ is het aantal incidenten en de ernst ervan de afgelopen jaren stelselmatig afgenomen.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×