De treurige restanten van de uitgefikte kerstboom in de Jacob Catslaan.

Kerstboom Jacob Catslaan in brand gestoken

img-20161231-wa0033Elk jaar zetten de  bewoners van de Jacob Catslaan een ‘straatkerstboom’ op om de buurt een extra gezelligheid uitstraling te geven aan het einde van het jaar. Gisteravond hebben onbekend gebleven onverlaten de sfeer verziekt. De boom werd moedwillig in brand gestoken. Als stille getuige bleef een half weggesmolten jerrycan achter.

“Wat bestaan er toch een gekken op  deze wereld,” vindt Daniëlle die een treurige foto van de half verbrande boom opstuurt. “Onze vaste kerstboom in brand gestoken!” Vader Claas wijst ‘RD’  aan als daders. Randdebielen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×