(foto: Reanne van Kleef).

Extra inleverpunten kerstbomen

Deze week haalt de gemeente kerstbomen op die langs de weg worden gezet. Elke wijk heeft een eigen ophaaldag. Op zaterdag 7 januari zijn er een aantal extra plekken waar kerstboom kunnen worden ingeleverd.

Bomen kunnen die dag tussen 10:00 en 12:00 uur worden afgegeven bij de Kopermolen (bij de Regenboogkerk), de Vijf Meilaan bij Vogelvlucht (op het parkeerterrein Vijf Meihal) en de Garenmarkt (voor het Kruitschip). Mensen die later van hun boom af willen, kunnen hun kerstboom inleveren bij de Milieustraat of bij Beheer op de Kenauweg.

kaartje-kerstbomen

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik op de kaart voor het ophaalschema en meer informatie over het ophalen van kerstbomen.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×