(Foto's: AS Media).

Politie oefent in Voorschoten met helikopter

Maandagmiddag heeft de politie Leiden Zuid een oefening gehouden in de omgeving van de Jan Evertsenlaan in Voorschoten. Verschillende politie-eenheden gingen daar op zoek naar een blonde vrouw van rond de 30-40 jaar die haar ex mishandeld zou hebben met een koevoet. Daarna was ze er te voet vandoor gegaan.

Aan de oefening deed ook een politiehelikopter mee die de agenten op de grond aanstuurde vanuit de lucht. Nadat de ‘verdachte’ door de politiehelikopter was gelokaliseerd, wist de politie de verdachte na een korte achtervolging aan te houden op de Jan Evertsenlaan. De verdachte werd vervolgens geboeid afgevoerd naar het politiebureau. De koevoet werd in beslag genomen.

De politie kijkt terug op een geslaagde oefening.

112 Sleutelstad Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×