LeidsLekkers en Michiel Deenik openen Leidse Restaurantweek 2017

In de stal van de Lakenvelder Boerderij Boterhuispolder in Warmond werd gistermiddag de aftrap plaats voor de achtste editie van de Leidse Restaurantweek. De bekende chef-kok Michiel Deenik van The Roast Room uit Amsterdam hield een presentatie voor de verzamelden Leidse horeca-ondernemers, net als Gerrit Wafelaar van Slagerijen Kaldenberg die uitgebreid stilstond bij  het Lakenvelder rund.

Chris de Waard sprak tussen de koeien met organisator Mark Knops van Leids Lekkers en met chef-kok Michiel Deenik van het populaire restaurant The Roast Room uit Amsterdam.

De Leidse Restaurantweek 2017 loopt van maandag 23 tot en met zondag 29 januari. Aan deze editie doen 37 restaurants uit Leiden en omgeving mee. De chefs serveren hun favoriete gerechten die de bezoekers voor een speciale prijs kunnen bestellen.

(Video: Chris de Waard).

Reserveren voor lunch of diner tegen een speciale prijs kan via www.leidserestaurantweek.nl. Daar zijn alle deelnemende restaurants en hun speciale menu’s te vinden. De Leidse Restaurantweek is een initiatief van culinair platform LeidsLekkers.

Delen
Bokkenwandeling

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Je bent nu offline