Politie houdt vrouw aan na diefstal van twee fietsen

Agenten hebben maandagmiddag in de Paramaribostraat een 28-jarige vrouw aangehouden in verband met de diefstal van het stelen van twee fietsen. Een oplettende getuige zag de vrouw omstreeks even daarvoor bij de sporthallen aan de Corantijnstraat twee fietsen wegnemen. Vervolgens liep ze met de twee fietsen naar een woning in de Paramaribostraat.

De getuige alarmeerde de politie, die vervolgens een kijkje nam bij de woning. De twee fietsen bleken in de woning te staan. De vrouw had daar geen geloofwaardige verklaring voor. Daarop werd ze aangehouden op verdenking van fietsendiefstal. Zij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De twee eigenaren van de fietsen meldden zich korte tijd later bij de politie. Zij doen aangifte van fietsendiefstal.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×