(Foto: Politie Leiden).

Zoektocht naar vermiste man opgevoerd

In een nieuwe poging om een vermiste verwarde man terug te vinden die in de nacht van dinsdag op woensdag om 1.00 uur zijn woning aan de Korevaarstraat verliet, heeft de politie in overleg met de bezorgde familie een foto van de man vrijgegeven.

De man droeg ten tijde van zijn vermissing geen kleren. Hij is kort na het verlaten van zijn woning nog gezien op de kruising van de Herenstraat en de Zoeterwoudsesingel. Hij liep toen naakt over de Herenstraat in de richting van de Koninginnelaan in Leiden. Sindsdien ontbreekt van hem ieder spoor.

Het signalement van de man luidt als volgt:
Blank, ongeveer 1.90 meter lang, rood haar tot op zijn schouders, blauwe ogen en geen kleding.

Heeft u informatie wat kan bijdragen aan deze vermissing neemt u dan contact op met de politie van Leiden via het telefoonnummer 0900-8844. Vermeld hierbij het kenmerk 2017030500.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×