(Archieffoto: Kitch&).

Nu met korting mee met smakelijke Proeftocht door Leiden

Tijdens de Proeftocht, de smakelijke wandeling door Leiden kunnen deelnemers op zondag 5 maart 2017 gezellig wandelen door de historische Leidse binnenstad en intussen kennismaken met de culinaire kunst van een aantal restaurants. Met de kortingscode ‘Sleutelstad’ krijgen lezers en luisteraars van Sleutelstad vijf euro korting.
Na de succesvolle edities in 2014, 2015 en 2016 organiseert ProKwadraat-Groepswijzer.nl wederom een Proeftocht door Leiden. Een wandeling langs vijf prima restaurants waar de deelnemers tussen 13.00 en 18.00 uur vijf verschillende gerechten eten die samen een overheerlijke proeverij vormen. Elk gerecht wordt vergezeld door een glaasje wijn of een ander bijpassend drankje. Organisator Groepswijzer.nl laat zich als stadswandelspecialist niet onbetuigd en heeft een aantrekkelijk wandelboekje samengesteld waarmee de weg door de Sleutelstad wordt gewezen. De deelnemers wandelen zo op een leuke, verrassende manier van restaurant naar restaurant.

De deelnemende restaurants zijn Restaurant het Prentenkabinet, Restaurant Kasual, Restaurant ’t Koetshuis, De Gaanderij en Kitch&. De gastvrouwen en gastheren staan klaar om de deelnemers met open armen te ontvangen!

Korting

Deelname kost 49,50 euro p.p. Luisteraars en lezers van Sleutelstad ontvangen vijf euro korting bij boeking bij gebruik van de kortingscode ‘Sleutelstad’. Inschrijven kan tot en met 1 maart 2017 via  www.proeftocht.nl. De routes en vouchers worden drie dagen voor de proeftocht opgestuurd.

 
Annabel van der Meulen sprak met organisator Frank van Leeuwen over de Proeftocht .
Advertorial Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×