(Foto: PKvV).

Laatste spreker Groot Leids Verkiezingsdebat bekend

Met het Groot Leids Verkiezingsdebat komen aanstaande donderdag kopstukken van zes grote politieke partijen naar Leiden. In de Stadsgehoorzaal gaan ze met elkaar in debat over thema’s die iedereen in de stad aangaan. De laatste spreker is sinds vanmiddag ook bekend: Sandra Beckerman zal namens de SP aantreden.

Het debat wordt georganiseerd door de vijf grote studentenverenigingen van Leiden, de Plaatselijke Kamer van Verenigingen en de lokale afdelingen van de politieke partijen. Er is donderdag plaats voor ongeveer duizend toeschouwers. Mensen in de zaal kunnen zelf ook vragen stellen aan de aanwezigen.

Naast Beckerman maken Pieter Omtzigt (CDA), Han ten Broeke (VVD), Sharon Dijksma (PvdA), Kees Verhoeven (D66) en Rik Grashoff (GroenLinks) hun opwachting. Eerste Kamervoorzitter Ankie Broekers-Knol verzorgt een minicollege. De presentatie van de avond is in handen van Jort Kelder en Guido Marchena.

Entree is gratis en aanmelden is niet nodig. Geïnteresseerden worden wel verzocht op tijd te komen, want vol = vol.


Reanne van Kleef sprak met voorzitter Jasper de Leede van Augustinus, bestuurslid Jan van der Voet van D66 Leiden en voorzitter Jona Bootsma van de Plaatselijke Kamer van Verenigingen over het Groot Leids Verkiezingsdebat.

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×