Het is altijd erg druk in Schaatshal Leiden tijdens de jeugdschaatslessen in de voorjaarsvakantie. (Foto's: Teun de Reede).

Nog twee dagen jeugdschaatslessen aan Vondellaan

Schaatshal Leiden aan de Vondellaan biedt ook deze voorjaarsvakantie schaatslessen aan kinderen van 6 tot en met 14 jaar aan. De lessen zijn tussen 09.00 en 10.00 uur, daarna kan er tot 11.00 uur vrij worden geschaatst. Meedoen kan nog op donderdag en vrijdag. De laatste dag wordt afgesloten met de traditionele 11-dorpentocht, een ware toertocht met echte stempelposten.

De schaatslessen worden verzorgd door vrijwilligers van de schaatshal. De kosten zijn 4,10 euro per les en schaatsen zijn te hoor voor 4,50 euro. Handschoenen en muts zijn verplicht, een helm wordt aangeraden.


Teun de Reede sprak met vrijwilliger Elly van Goosen over de schaatslessen in Schaatshal Leiden.

Advertentie

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×