Nog twee dagen jeugdschaatslessen aan Vondellaan

0

Schaatshal Leiden aan de Vondellaan biedt ook deze voorjaarsvakantie schaatslessen aan kinderen van 6 tot en met 14 jaar aan. De lessen zijn tussen 09.00 en 10.00 uur, daarna kan er tot 11.00 uur vrij worden geschaatst. Meedoen kan nog op donderdag en vrijdag. De laatste dag wordt afgesloten met de traditionele 11-dorpentocht, een ware toertocht met echte stempelposten.

De schaatslessen worden verzorgd door vrijwilligers van de schaatshal. De kosten zijn 4,10 euro per les en schaatsen zijn te hoor voor 4,50 euro. Handschoenen en muts zijn verplicht, een helm wordt aangeraden.


Teun de Reede sprak met vrijwilliger Elly van Goosen over de schaatslessen in Schaatshal Leiden.

Delen
LeidenWalk

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.