(Beeld: Emile van Aelst).

Sportcolumn: Topsport en breedtesport gaan hand in hand

Er gebeurt veel op sportgebied in Leiden. Elke week trekt duoraadslid en sportwoordvoerder Martijn Otten van de PvdA Leiden de stad in voor de sportcolumn ‘Linksbuiten’ die hij voor Sleutelstad maakt. Daarin praat hij met een politieke insteek met mensen over de sport in Leiden. De videocolumn wordt samen met Leidse Glibber Emile van Aelst gemaakt.

Dit keer is Otten op bezoek bij breedtesportcoördinator Rik van der Geest. Verenigingen worstelen vaak met dezelfde vragen: Hoe krijgen we meer leden? Of meer vrijwilligers? En wat zijn de regels waar een vereniging aan moet voldoen? De breedtesportcoördinator van de gemeente is er om de verenigingen te ondersteunen bij die vragen en ze verder te helpen op het moment dat ze in problemen komen.

Leiden Linksbuiten Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×