Wielrenner knalt tegen bouwhek op Kanaalweg

35

Op de Kanaalweg in Leiden is zondagmiddag een wielrenner gewond geraakt toen hij een bouwhek over het hoofd zag en er in volle vaart tegenaan reed.

Een ambulance heeft de man ter plekke onderzocht en hem vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis.

Delen

35 reacties

  • Chantal Flaton

   Inderdaad…. Gister nog zo’n figuur tegen gekomen. Als gezin fietsend in het mooie weer, achter ons bellent zo’n wielrenner en wij opzij voor hem maar we waren niet snel genoeg. Een opmerking om onze gekregen waarom we niet opzij gaan voor hem. Ik was heel heel boos. Ze zijn verschrikkelijk egocentrisch en denken dat de hele fietspad van hen is want zij fietsen wel naast elkaar terwijl wij als gezin netjes achter elkaar blijven fietsen…. Ik wil niet iedere wielrenner over 1 kam scheren maar gisteren hadden we meerdere keren gezien hoe ze waren in het verkeer…. Zo frustrerend!!!!

   • Gezond verstand op

    “Ik wil niet iedere wielrenner over 1 kam scheren”(…) en “randdebielen”, “idioten” etcetera.

    Misschien handig om uw eigen commentaren nog eens een keer terug te lezen? Bovendien, het aantal obstakels dat je in Leiden door alle bouwactiviteiten als fietser (waartoe niet alleen wielrenners gerekend) kunt tegenkomen is zo groot, dat de kans op ongelukken daar exponent aan toe is genomen. Over het (gebrekkige) wegonderhoud aan het Leidse fietspadennet heb ik het dan maar niet. Als je daarover belt met Servicepunt71 om kuilen etc te melden dan gebeurt er misschien over een maand eens iets zo kan ik uit eigen ervaring delen.

    • Vind je het gek dat je een maand moet wachten als je klaagt via Servicepunt71, je moet gewoon je gemeente bellen via 14071 of een klachtenformulier via de website gemeente.leiden.nl Deze tip is gratis

  • Chantal Flaton

   Inderdaad…. Gister nog zo’n figuur tegen gekomen. Als gezin fietsend in het mooie weer, achter ons bellent zo’n wielrenner en wij opzij voor hem maar we waren niet snel genoeg. Een opmerking om onze gekregen waarom we niet opzij gaan voor hem. Ik was heel heel boos. Ze zijn verschrikkelijk egocentrisch en denken dat de hele fietspad van hen is want zij fietsen wel naast elkaar terwijl wij als gezin netjes achter elkaar blijven fietsen…. Ik wil niet iedere wielrenner over 1 kam scheren maar gisteren hadden we meerdere keren gezien hoe ze waren in het verkeer…. Zo frustrerend!!!!l

  • Chantal Flaton

   Absoluut! een cursusje “manieren leren en respect tonen voor je mede weg gebruikers” kan zeker geen kwaad bij deze asociale geïrriteerde egocentrische snelheidsmaniakken. ??

  • Eric Harmsen

   Was t niet een wielrenner die een vrouwelijke automobilist t water in had gemept en pas stopte toen ze schreeuwde dat ze zwanger was en toen vluchte??

 1. Burger zonder steunkousen op

  Ik begrijp niet dat men zo’n hek onafgeschermd dwars over straat laat staan. Levensgevaarlijk! Je knalt er zo tegen op. Zet er dan iets voor, …een hek of zo.

 2. Dikke wenkbrauwen, lage voorhoofd reacties lees ik hier. Die man is gewond geraakt. Dat is gewoon erg. En maar gelijk generaliseren. Ik fiets zelf ook en bel ook als ik er aan komt. Dat doe ik voor mijn veiligheid maar ook voor de veiligheid van de fietsers voor mij. En als ik langs rij bedank ik die persoon. Maak zeer vaak mee dat als wij rijden en we komen tegenliggers tegemoet, dat ze ineens extra breed moeten gaan rijden. Dat is zeker gewoon gedrag toch? Wat zijn jullie toch een stelletje stumpers. Ga je schamen. En Erwin Jansen, hoop dat ik je een keertje tegen kom, kijken wie wie zwemles geeft, droeftoeter die je er bent.

 3. Liz Eke

  Als die rode/witte plastic afscheiding bedoeld wordt, kan ik mij dat goed voorstellen, want dat ding ligt echt in de weg op dat fietspad bij de Lorentzkade!

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.