(Foto's: medisch fotograaf Danielle van Kessel).

Drukbezochte open dag bij Alrijne Zorggroep

Bijna 2.500 geïnteresseerden bezochten afgelopen zaterdag de open dag van Alrijne Zorggroep in Alphen aan den Rijn. Alrijne heeft vestigingen in Leiden (het voormalige Diaconessenhuis) en Leiderdorp (het oude Rijnland Ziekenhuis) en in Alphen. Aan de open dag werkten alle locaties mee.

Bezoekers, zowel volwassenen als kinderen, konden deelnemen aan meer dan veertig activiteiten. Artsen en verpleegkundigen gaven demonstraties en rondleidingen, waaronder één in een levensgroot opblaasbaar megabrein.

Verder waren er poppendokters die zo’n duizend knuffels en poppen ‘genazen’ en de gipsverbandmeesters zetten meer dan 1.500 armen in het gips. Geïnteresseerden in een baan in de zorg konden informatie krijgen over opleidingen en vacatures bij Alrijne Zorggroep.

Ook de cliëntenraad, patiëntenverenigingen en samenwerkingspartners van Alrijne gaven uitleg over hun activiteiten.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×