Drukbezochte open dag bij Alrijne Zorggroep

0

Bijna 2.500 geïnteresseerden bezochten afgelopen zaterdag de open dag van Alrijne Zorggroep in Alphen aan den Rijn. Alrijne heeft vestigingen in Leiden (het voormalige Diaconessenhuis) en Leiderdorp (het oude Rijnland Ziekenhuis) en in Alphen. Aan de open dag werkten alle locaties mee.

Bezoekers, zowel volwassenen als kinderen, konden deelnemen aan meer dan veertig activiteiten. Artsen en verpleegkundigen gaven demonstraties en rondleidingen, waaronder één in een levensgroot opblaasbaar megabrein.

Verder waren er poppendokters die zo’n duizend knuffels en poppen ‘genazen’ en de gipsverbandmeesters zetten meer dan 1.500 armen in het gips. Geïnteresseerden in een baan in de zorg konden informatie krijgen over opleidingen en vacatures bij Alrijne Zorggroep.

Ook de cliëntenraad, patiëntenverenigingen en samenwerkingspartners van Alrijne gaven uitleg over hun activiteiten.

Delen
LeidenWalk

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.