(Foto's: 112 Sleutelstad).

22 auto's in beslag genomen bij grote verkeerscontrole

Bij een grote verkeerscontrole van de politie in samenwerking met de belastingdienst zijn vrijdag 22 auto’s in beslag genomen. Ook werd er voor ongeveer 32.000 euro aan achterstallige belasting geïnt. In totaal werden er via automatische nummerbordherkenning (ANPR) 7.000 voertuigen gecontroleerd. Als er iets mis (b)leek te zijn werden de auto’s door motorrijders van de politie naar het controleterrein aan de Corantijnstraat begeleid.

Naast het ondersteunen van de belastingdienst zijn er door de politie bekeuringen uitgeschreven voor verschillende verkeersovertredingen. Ook was er één bestuurder die te veel alcohol had gedronken. Dit was een beginnende bestuurder. Hij blies 180 Ug/l.

Eén persoon schold één van de motoragenten uit en toen bleek dat hij zich niet kon legitimeren is hij aangehouden. Hij kreeg voor beide zaken een proces-verbaal.

 

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×