(Foto's: AS Media).

Veel schade bij kettingbotsing op N11 bij Zoeterwoude

Bij een kettingbotsing tussen vier auto’s op de N11 bij Zoeterwoude is vanmorgen een inzittende gewond geraakt. Het gaat om de bestuurder van de achterste auto. Die klapte vol op zijn voorgangers en raakte zeer zwaar beschadigd. De bestuurder is overgebracht naar het ziekenhuis.

Bij de botsing werd ook de brandweer gealarmeerd, omdat er sprake zou zijn van brand. Dat bleek niet het geval. De uitgeklapte airbags zorgden voor een flinke stofontwikkeling die in eerste instantie werd aangezien voor rook.

Door de aanrijding ontstond er een lange file vanaf het begin van de N11 bij Leiden in de richting van Zoeterwoude.

112 Sleutelstad Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×