(Foto's: Emile van Aelst en Chris de Waard).

Stadsdichter Wouter Ydema presenteert gedichten op muziek

De Leidse stadsdichter Wouter Ydema heeft samen met Rian Evers van stadsgezelschap PS|Theater vijf van zijn gedichten op muziek gezet. Afgelopen vrijdag werd het resultaat, de cd ‘Zo heb ik Leiden lief’ gepresenteerd in Old School aan het Pieterskerkhof. Cultuurwethouder Robert Strijk mocht het eerste exemplaar eerst onthullen en daarna in ontvangst nemen. Omdat het toevallig zo uitkwam had hij ook al zijn collega-wethouders meegenomen.

Chris de Waard ging naar de presentatie en sprak na afloop met cultuurwethouder Strijk en met Rian Evers en Wouter Ydema.

De cd ligt vanaf nu in de Leidse boeken- en muziekwinkels en kost 7,50 euro.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×