Sportcolumn: LSF toetst of besluit goed is voor sport in Leiden

0

Er gebeurt veel op sportgebied in Leiden. Regelmatig trekt duoraadslid en sportwoordvoerder Martijn Otten van de PvdA Leiden de stad in voor de sportcolumn ‘Linksbuiten’ die hij voor Sleutelstad maakt. Daarin praat hij met een politieke insteek met mensen over de sport in Leiden. De videocolumn wordt samen met Leidse Glibber Emile van Aelst gemaakt.

Dit keer is Otten op bezoek bij voorzitter Rolf Marselis van de Leidse Sport Federatie (LSF). Alle belangrijke besluiten op sportgebied in Leiden gaan eerst langs dit adviesorgaan. Daar wordt getoetst of het besluit goed is voor de sport in Leiden. Ook organiseert de LSF de jaarlijkse Leidse Sportprijzen.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.