(Beeld: Emile van Aelst).

Sportcolumn: LSF toetst of besluit goed is voor sport in Leiden

Er gebeurt veel op sportgebied in Leiden. Regelmatig trekt duoraadslid en sportwoordvoerder Martijn Otten van de PvdA Leiden de stad in voor de sportcolumn ‘Linksbuiten’ die hij voor Sleutelstad maakt. Daarin praat hij met een politieke insteek met mensen over de sport in Leiden. De videocolumn wordt samen met Leidse Glibber Emile van Aelst gemaakt.

Dit keer is Otten op bezoek bij voorzitter Rolf Marselis van de Leidse Sport Federatie (LSF). Alle belangrijke besluiten op sportgebied in Leiden gaan eerst langs dit adviesorgaan. Daar wordt getoetst of het besluit goed is voor de sport in Leiden. Ook organiseert de LSF de jaarlijkse Leidse Sportprijzen.

Advertentie

Leiden Linksbuiten Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×