(Foto's: AS Media).

Winkelhof ontruimd na schreeuw 'Allahu Akbar'

Dinsdagmiddag is winkelcentrum Winkelhof in Leiderdorp enige tijd ontruimd geweest. Aanleiding was mogelijk een misselijk grap van twee jongens. Een van hen zou “Allahu Akbar” hebben geschreeuwd waarop ongeruste winkelmedewerkers voor de zekerheid de politie belden.

De politie nam geen risico en besloot het winkelcentrum te ontruimen. ook cirkelde er geruime tijd een politiehelikopter boven de omgeving. Alle auto’s die de parkeergarage wilden verlaten werden gecontroleerd. Burgemeester Laila Driessen kwam ter plaatse om zich te laten informeren.

Aan het begin van de avond werd het winkelcentrum weer vrijgegeven. Er is niets verdachts gevonden, de politie is op zoek naar de twee verdachten.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×