Terugblik voetbalweekend 29 en 30 april

Hoe deden de voetbalclubs in de Leidse regio het dit weekend? Iedere week blikt Hennie Kanbier van leidenamateurvoetbal.nl terug op het afgelopen voetbalweekend. In vogelvlucht maakt hij een rondje langs de diverse velden en klassen en vertelt hij over de meest opvallende uitslagen.

Hennie Kanbier blikt in SPORT071, het sportprogramma van Sleutelstad FM, terug op het afgelopen voetbalweekend. Met onder meer: FC Rijnvogels leeft nog steeds, het wonder van Voorschoten’97 (za), RCL moet het met de tweede plaats doen, Lugdunum verliest voor het eerst, Oegstgeest verspeeld de titel nu echt en FC Boshuizen bijna zeker van periodetitel.

Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×