(Foto's: Carla Matthee/LAFV).

BplusC pakt uit tijdens open dag rond Hooglandse Kerk

De omgeving in en om de Hooglandse Kerk staat zaterdagmiddag 13 mei tussen 12.00 uur en 16.00 uur in het teken van de Open Dag bij BplusC. Bezoekers kunnen de hele dag instrumenten uitproberen, informatie krijgen over cursussen en meedoen aan verschillende activiteiten.

Aan het begin van de open dag vindt de prijsuitreiking plaats van de Minecraft Challenge: Herbouw de historie. De afgelopen weken hebben zo’n 80 kinderen in teams een historisch Leids gebouw ten tijde van de buskruitramp (1807) gebouwd in het computerprogramma Minecraft. De drie winnaars krijgen hun gebouw in een 3D-print mee naar huis.

Verder is er dit jaar een uitgebreid programma met optredens door leerlingen van de muziek- en dansafdeling op een buitenpodium bij de Hooglandse Kerk.

 

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×