(Foto: PR).

Jeugdtheaterschool houdt open dag

De Jeugdtheaterschool Leiden en omgeving houdt op zaterdag 20 mei in theater Ins Blau een open dag. Geïnteresseerden tussen de 4 en 18 jaar zijn kunnen die dag meedoen aan gratis proeflessen. Die starten vanaf 15.00 uur. De docenten van de Jeugdtheaterschool zijn aanwezig om persoonlijk toelichting te geven op de cursussen.

De Jeugdtheaterschool Leiden e.o. geeft al jaren les in toneel, zang en dans en doet dit vanuit de gedachte dat theaterles er is voor iedereen. Elke leerling komt aan bod en iedere cursus sluit af met een eigen voorstelling in de theaterzaal van Theater Ins Blau aan de Haagweg in Leiden.

Het programma van de open dag ziet er als volgt uit:

Cursus Musical : 15.00 uur tot 16.30 uur
Cursus Toneel 8+: 16.30 uur tot 17.00 uur
Cursus Toneel 4-7 jaar: 17.00 uur tot 17.30 uur

De lessen starten bij voldoende inschrijving vanaf maandag 2 oktober en elke cursus duurt 25 weken. Opgeven kan via www.jtsleiden.nl.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×