(Foto's/video: Emile van Aelst).

Leerlingen Vrije School Mareland maken show rond repertoire Annie MG Schmith

Zondagmiddag stroomde de Leidse Stadsgehoorzaal vol met ouders en familieleden van leerlingen van de Vrije School Mareland. De afgelopen weken studeerden de leerlingen uit alle groepen een show in met liedjes van Annie M.G. Schmidt en deze zondag konden de ouders het resultaat bewonderen.

In een anderhalf uur durende show kwam een groot deel van het repertoire van Annie M.G. Schmidt langs. Er werkten 250 kinderen mee aan deze voorstelling die na afloop een staande ovatie van het publiek kreeg.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×