(Foto's: Sportschool Ramirez).

Leidse judoka's succesvol op Zuid-Hollandse kampioenschappen

Vier Leidse jeugdtalenten van Sportschool Ramirez hebben zaterdag tijdens de Zuid-Hollandse judokampioenschappen in Den Haag het podium gehaald. Hajar Benali moest tien wedstrijden vechten en behaalde een knappe tweede plek. Ook Amber Burgwal werd tweede. Asma Faraouch en Fygo van Waveren pakten allebei het brons.

Voor coach Anna Ramirez was het een emotionele dag. “Dit was de eerste keer dat ik uit een wedstrijd kwam en Aad niet kon bellen”, zegt Ramirez, doelend op haar onlangs overleden mentor Aad van der Luit. Op Facebook schrijft ze onder andere dat hij haar de de passie heeft doorgegeven voor het judo, het lesgeven en de sportschool.

Afgelopen september was Ramirez nog samen met Aad van der Luit en een aantal van haar leerlingen te gast in SPORT071, het sportprogramma van Sleutelstad FM.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×