Politie zoekt getuigen en dader van aanrijding

Op vrijdagmiddag 5 mei heeft er een om 14.30 uur een aanrijding plaatsgevonden op de kruising van de Oude Vest met de Marebrug. Daar botsten twee fietsers op elkaar die daarbij allebei ten val kwamen.

In eerste instantie zouden de betrokken partijen de schade en de verdere afhandeling onderling regelen. Dat ging niet door toen de veroorzaker van de valpartij er ineens vandoor ging.  Het slachtoffer heeft schade aan haar fiets, maar raakte ook gewond aan haar benen.

De politie wil graag in contact komen met getuigen van dit voorval en uiteraard ook met de veroorzaker. Wie meer weet, kan contact opnemen met de politie via 0900-8844 onder vermelding van procesnummer: 2017130936.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×