Politie zoekt getuigen en dader van aanrijding

0

Op vrijdagmiddag 5 mei heeft er een om 14.30 uur een aanrijding plaatsgevonden op de kruising van de Oude Vest met de Marebrug. Daar botsten twee fietsers op elkaar die daarbij allebei ten val kwamen.

In eerste instantie zouden de betrokken partijen de schade en de verdere afhandeling onderling regelen. Dat ging niet door toen de veroorzaker van de valpartij er ineens vandoor ging.  Het slachtoffer heeft schade aan haar fiets, maar raakte ook gewond aan haar benen.

De politie wil graag in contact komen met getuigen van dit voorval en uiteraard ook met de veroorzaker. Wie meer weet, kan contact opnemen met de politie via 0900-8844 onder vermelding van procesnummer: 2017130936.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.