(Foto: Gemeente Oegstgeest).

Zaterdag Veiligheidsmarkt in Oegstgeest

De jaarlijkse Veiligheidsmarkt in Oegstgeest vindt komende zaterdag plaats in Winkelcentrum Lange Voort aan de Irislaan.

Tijdens de Veiligheidsmarkt kunnen de bezoekers hun rijvaardigheid testen in verschillende omstandigheden op een drive simulator. Ook kunnen bezoekers ervaren hoe het is om in een met rook gevulde kamer te zijn en is er voor kinderen een springkussen. Verder zijn onder andere politie, brandweer en Whatsappgroep Oegstgeest Alert aanwezig om te vertellen over veiligheid. De markt duurt van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Oegstgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×