(Afbeelding: Google Maps).

Burgemeester Leiderdorp sluit bedrijfspand na vondst hennepkwekerij

Burgemeester Laila Driessen van Leiderdorp heeft een bedrijfspand aan de Bedrijvenweg gesloten ndat daar een hennepkwekerij was ontdekt. Na verschillende meldingen over een mogelijke hennepkwekerij, namen agenten poolshoogte bij het pand. In het bedrijfspand werden in totaal 215 hennepplanten en bijna 2400 hennepstekjes in beslag genomen. De hennepplanten en de stekjes zijn samen met de aangetroffen apparatuur vernietigd.

Het sluiten van het pand gebeurt op basis van de Opiumwet. Die geeft de burgemeester de bevoegdheid om woningen of lokalen en eventueel hierbij behorende erven te sluiten indien hier verdovende middelen worden verkocht, afgeleverd, verstrekt of aanwezig zijn in handelshoeveelheden. De gemeente heeft het pand in samenwerking met de politie afgesloten en verzegeld.

Tijdelijke sluiting

Het bedrijfspand blijft gesloten tot 15 november 2017. Tot die tijd is het voor een ieder verboden het pand te betreden. Met deze tijdelijke sluiting wil de gemeente Leiderdorp een eind maken aan drugsgerelateerde activiteiten vanuit deze locatie. De eigenaar van het perceel is vooraf per brief geïnformeerd.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×