(Foto: Asopos de Vliet).

Asopos organiseert grote roeiwedstrijd

Ongeveer tweehonderd ploegen uit alle hoeken van het land zullen morgen mee roeien met de 34e Northwave Asopos Driekamp. Het evenement vindt plaats bij Leidse studentenroeivereniging Asopos de Vliet. De Northwave Asopos Driekamp is de grootste roeiwedstrijd op Leiderdorps water en hét moment om van dichtbij de roeisport te bekijken.

De wedstrijd is al 33 jaar een vast onderdeel van het Nederlands roeiseizoen en ontleent zijn naam aan drie afstanden van 250, 500 en 1250 meter.

De eerste start van de dag is om 08:30 uur en de wedstrijd eindigt rond 18:30 uur. daarna vindt de prijsuitreiking plaatsvinden in de sociëteit van Asopos aan de Zijlstroom 137 in Leiderdorp. De exacte tijd zal later op de website driekamp.asopos.nl gepubliceerd worden. Gedurende de hele dag zijn er hapjes en drankje.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×