(Archieffoto: Emile van Aelst).

Weercode geel maakt start Avondvierdaagse onzeker

Door het voorspelde slechte weer is de start van de SportCity Avondvierdaagse Leiden nog onzeker. De organisatie besluit om 16.00 uur of het wandelevenement vandaag kan doorgaan en maakt dat vervolgens bekend via Facebook. Als het weer dat toelaat, geeft sportwethouder Paul Dirkse om 18.30 uur het startschot.

Dit jaar worden er rond de duizend deelnemers verwacht. Tot en met vrijdag lopen zij elke dag een andere route van 5 of 10 kilometer door Leiden. Mocht de wandeling vandaag worden afgelast, dan gaan de andere drie dagen wel gewoon door.

Inschrijven kan vandaag nog vanaf 17:45 uur bij de inschrijfkraam op het start- en finishterrein van de SportCity Avondvierdaagse aan de Zoeterwoudse Singel.

Reanne van Kleef sprak met organisator Jeroen Weijermars over de 6e editie van de SportCity Avondvierdaagse Leiden.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×