Politie zoekt getuigen beroving en mishandeling

De politie in Leiden doet een oproep aan getuigen en een beroving met mishandeling om zich te melden. De beroving vond enkele weken geleden plaats in het tunneltje bij de Churchilllaan, tussen de moskee op de Haagweg en de Klikspaanweg. In de nacht van maandag 22 mei op dinsdag 23 mei werd daar rond 3.00 uur iemand van zijn telefoon beroofd.

De fietser kwam vanuit de stad en stopte net na het tunneltje om op zijn telefoon een berichtje te versturen. Op dat moment werd de telefoon uit zijn handen gerukt en ging de dief er vandoor in de richting van de Toussaintkade. De eigenaar zette de achtervolging in en kon de verdachte vastpakken. Die haalde echter uit en de eigenaar kreeg een stomp midden op zijn voorhoofd. De verdachte is toen verdwenen in een steegje.

De dader was een man van een jaar of 25, breed postuur en zo’n 1.90 tot 1.95 meter lang. Hij droeg donkere kleding en een zwarte beany muts. De man sprak met een licht accent.

Wie iets weet of getuige is geweest, wordt gevraagd te bellen met 0900-8844. Het zaaknummer is 2017149939.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×