(Foto's: AS Media).

Vrouw gewond bij val van Kiekendiefhorst

Een vrouw uit Leiden is zojuist gewond geraakt toen ze bij de Kiekendiefhorst naar beneden viel en op straat terecht kwam. Ze is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Het is nog niet bekend hoe ze er aan toe is. Een gealarmeerde traumahelikopter kwam niet meer ter plaatse.

Rond de val bestat nog veel onduidelijkheid. Zo is niet helemaal duidelijk of ze van de vierde verdieping, waar ze ook woont, is gevallen of van een lager dakje van een tandartspraktijk. De technische recherche doet sporenonderzoek om daar achter te komen.

Ook over de oorzaak van het ongeval is nog veel onduidelijk: “Alle opties staan nog open,” zegt de politie.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×